Varumärken
  • Dam
  • Jackor & kappor

Jackor & kappor

Jackor & Kappor – Oavsett årstid så behöver man olika jackor till varje tillfälle. På miinto.se erbjuder vi jackor till dam i flera modeller och stilar - välj bland snygga kläder och vinterjackor, vårjackor, sommarjackor, höstjackor och skidjackor.
För vårjacka rekommenderas en svart, vit, skinnjacka en trendig bikerjacka är ett musthave till våren. Styla dig i grön bomberjacka, en brun mockajacka en beige trenchcoat eller kavaj för trendig look.
Sommarjacka är svårt när det skandinviska vädret växlar ofta. Till dagar med regn så hittar du regnjackor, till soliga dagar stajla dig i jeansjacka , poncho, cape eller väst över en topp eller läderjacka.
Höstjacka - satsa på olika kappor i långa, kort modeller, vindjackor för blåsiga dagar eller en quilted jacka.
Vinterjacka - investera i en dunjacka, miinto.se har korta dunjackor, vinterjackor med päls, något tillpassat varje smak. Bär en pälsjacka för exklusiv look, styla med boots eller stövlar. Till vintersemestern hittar du varma skidjackor med tillbehör som vantar och mössor. Miinto.se erbjuder allt från fina designerjackor till billiga jackor med bra kvalitet och du hittar allt från populära nyheter till rea jackor

No products found

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.